Gnaverartikler

Velkommen til gnaverafdelingen – kæledyr til børn

Mange børnefamilier prøver på et eller andet tidspunkt at give efter for børnenes store ønske om et husdyr, i form af: Kaniner, Marsvin, Hamster, Chinchillaer, Deguer, Jordegern, Ørkenrotter.

Børnene har som regel stor glæde af disse små gnavere, der let bliver meget tillidsfulde og kælne, og som derfor egner sig fortrinligt som børns første kældedyr.

Det er dog væsentligt at være opmærksom på, at disse gnaverarter alle har visse krav til pasning, hvis de skal være til glæde for børnene, ligesom det er væsentligt at være opmærksom på, at der er tale om små dyr, der kan være sarte overfor dårlig pasning og for voldsom håndtering.

Overholdes visse foranstaltninger er der dog tale om kæledyr der kan være til stor glæde for børn og resten af familien, og som kun stiller små krav til ejeren. Læs mere herom på siderne i gnaverafdelingen.

Vi hjælper gerne med informationer om gnaver

Hvis du skulle have behov for uddybende informationer, er du selvfølgelig velkommen til at få en snak med vores personale i Søndergade, hvor du også kan finde alt i tilbehør til gnaveren.

Søhesten er en dyrehandel med alt til dine gnavere

Du kan læse mere om gnavere under Gnaverudstyr – tilbehør.

Gnaverarter

Gnaverfoder

Pleje af gnavere

Problemer -Gnaver

Kanin

Marsvin

Hamster

Chinchilla

Ørkenrotte

Jordegern

Degu

Gnaver toiletfacilliteter

Navigation