Hundefoder

Vi forhandler følgende mærker indenfor hundefoder:

 

En korrekt sammensat ernæring har stor indflydelse på din hunds livskvalitet. Er man ernæringsekspert er det ikke noget problem at sammensætte en alsidig og sund kost til hunden, ud fra hvad der er tilgængeligt i køleskabet. Men i modsætning til hvad de fleste tror, er det ikke nok at fodre hunden med de rester der ikke blev spist fra dagens aftenmåltid. Selv om hunden uden tvivl elsker at få hvad der bliver til overs fra middagsbordet, er der ikke ret meget af det vi spiser, der opfylder hundens kostbehov med de næringsstoffer din hund har brug for. Det meste af vor mad er baseret på kulhydrater i form af delvis rå grøntsager som hunden slet ikke kan fordøje, dels er der alt for få animalske proteiner, hvilket kan resultere i problemer med huden eller maven. Husk på selvom de fleste betragter hunden som et familiemedlem, er og bliver den et rovdyr med et rovdyrs helt anderledes helt anderledes fordøjelsessystem og kostbehov.

Stabilt og velafbalanceret fuldkost til hunde.

De seriøse foderproducenter har brugt mange år på forskning af den optimale ernæringssammensætning, så hunden får nøjagtigt hvad den har brug for.

Det er trods alt væsentligt lettere at fodre med et stabilt og velafbalanceret hundefoder, fremfor selv at fremstille foderet hver eneste dag. Er du nervøs for, at hunden synes det er kedeligt at få det samme foder hver eneste dag, behøver du ikke bekymre dig. Hunde er vanedyr, og har derfor ikke noget imod at spise det samme foder hver dag, når blot det indeholder hvad den har brug for.

Du vil dog kunne opleve at hunden undlader at spise i ny og næ, men dette har ikke noget at gøre med, at den ikke kan lide maden. Det er blot et udtryk for, at foderet er godt sammensat, og at hunden har fået hvad den har brug for. Bukker du derfor under for din egen samvittighed, og giver hunden en god leverpostejmad, når nu den ikke vil spise sin egen mad, gør du den faktisk en bjørnetjeneste. Godt nok vil den elske dig for leverpostejsmaden, men du risikerer at få en hund der ikke blot bliver kræsen, men i de fleste tilfælde ofte alt for overvægtig, og hvor det er skadeligt for os at være overvægtige, er det tredobbelt skadeligt for hunden, der så ikke lever et sundt og rørigt liv, og ofte får både to og tre år kortet af sit i forvejen ikke særligt lange liv.  Dertil kommer at en forkert ernæret hund ofte får svære problemer med hud – pels – allergi,                         Husk du bliver hvad du spiser, og det gælder i særdeleshed for hunde.

I Søhesten forhandler vi flere forskellige mærker hundefoder, der alle kendetegnet ved god kvalitet og mange års forskning indenfor den perfekte ernæringssammensætning til optimering af din hunds daglige trivsel og velvære. Når du skal vælge foder er vor anbefaling at du køber et Premium eller ultra Premium foder.   Disse fodere er alle kendetegnet ved at der for Premium foderets vedkommende ikke er brugt erstatnings proteiner og fedtsyrerer, samt at det ikke er fyldt med farve – smags – konserverings eller andre unødige tilsætnings- stoffer

Forskellen mellem de af os forhandlede fodere er kvalitetsmæssigt ikke stor. Den primære forskel ligger i smagsoplevelsen og du må derfor prøve dig frem til, hvilket mærke din hund foretrækker.

Hos Søhesten-Bonniedyrecenter anbefaleer vi først og fremmest GENESIS.

genesis-logo-kattefoder

GENESIS giver din hund velfungerende og problemfri fordøjelse

Du vil på sigt opleve, at fodring med GENESIS giver en blankere pels, samt en mere trivelig og slank flot hund, end fodring med de øvrige mærker. Dette skyldes det øgede indhold af animalske proteiner samt det meget høje indhold af omega tre og seks fedtsyre, der er de proteiner og fedtstoffer hunden bedst optager i kroppen. Desuden er alle GENESIS varianter uden gluten, da kulhydratdelen ikke er korn men ris, hvilket stort set eliminerer risikoen for allergi.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Navigation