Hundekurve

Enhver hund som hundehvalp har behov for en plads i huset den kan kalde for sin egen. Et sted hvor den kan være i fred og trække sig tilbage til, når den bliver træt, har det skidt, eller blot ønsker lidt ro.

En hundekurv er velegnet til dette formål, såfremt man gør sig klart fra starten, at kurven skal være et sted den holder af at være, og ikke en straf. Det vil derfor være uhensigtsmæssigt at henvise hunden til kurven, hvis den har været uartig, fordi den så lærer at forbinde kurven med en begrænsning i dens frihed og derfor ikke et behageligt sted at opholde sig.

I Søhesten fører vi flere forskellige typer af hundekurve, ligefra den gammelkendte pilefletkurv til plastkurve og vaskbare bløde hundesenge.

Når du vælger hundekurv, skal du være opmærksom på størrelsen. Den bør ikke være længere end hunden idet den ellers bliver for stor. Mange hunde føler sig ikke trygge i så store omgivelser, og medmindre den fores godt med tæpper, er det ikke sikker hunden nogensinde vil lære at bruge den.

hundekurv

Navigation