Loppe- og flåtmidler

Lopper og flåt / skovflåt

Når man har hund er lopper og flåt noget af det der automatisk følger med, og vil man undgå disse små plager, er det nødvendigt med en løbende forebyggende behandling.

Forebyggende behandling af lopper kan ske med flere forskellige præparater, hvoraf vi i Søhesten har valgt at føre flere mærker, som vi som fagdyrehandlere føler vi kan stå inde for, og som er de bedst virkende.

Først og fremmest har vi Bayvantic, som er et middel der på effektiv vis bekæmper og forebygge angreb af såvel lopper – flåt, såvel også myg – sandfluer og andre bidende og stikkende insekter.

NB. – BAYVANTICALDRIG bruges til KATTE, da det er dødeligt for disse dyr.

Er problemet kun lopper, kan vi anbefale Advantage som også kan bruges til katte.

Derudover har vi flere andre midler, både biologiske og kemiske, hvoraf nogle er til brug  til udsprøjtning i omgivelserne, og andre til brug direkte på dyrene, men kik ind og få en snak om de problemer du måtte have omkring utøj, og vi kan garantere du får det absolut bedste middel til netop dit brug.

 

 

Advantage Vet til bekænpelse af lopper

Har du imidlertid konstateret, at der er lopper i hjemmet, og er det ikke nok at behandle med ovennævnte præparater. I de tilfælde må der sprøjtes med et middel der dræber både larver og de levende lopper i omgivelserne. For at opnå fuld beskyttelse imod lopper, bør behandlingen gentages hver 4. uge.

Uanset om hunden behandles med et loppemiddel eller ej, kan det ikke undgås at der i ny og næ er en flåt der bider sig fast i hundens hud. Sker dette kan du hos Søhesten købe en flåttang, der effektivt fjerner flåterne og tægerne.

Navigation